09 juni 2018

Verlengd weekend? is jouw woning goed beveiligd?

De maand mei is elk jaar de periode van de verlengde weekends. Ook inbrekers zijn zich hiervan bewust. Plan jij ook een uitje? Met deze tips en beveiligingssystemen beperk je het risico tot inbraak.

Blueshield

Blueshield is een slimme aaneenschakeling van bewegingsdetectoren en intelligente camera’s.

Naast het inbraakdetectiesysteem in huis worden bewegingssensoren en intelligente camera’s geplaatst op elke vrije gevel aan de buitenkant van je woning. De slimme interface van BlueShield (de Checkbox) communiceert constant met buitendetectoren en camera’s die beweging detecteren. Registreert de detector iets, dan vraagt de interface bevestiging aan de intelligente camera in dezelfde zone. Detecteren ze beiden ‘iets’, dan slaat het systeem alarm.

Magneetcontacten

Beveiliging voor ramen en deuren, makkelijk te integreren in nieuwbouw- of renovatieprojecten.

De sirene maakt een scène

Plaats een sirene binnen én buiten. Het krachtige, storende geluid (dicht bij de pijngrens) van een sirene in huis doet een inbreker op de vlucht slaan. Een buitensirene verwittigt ook de buurt in geval van alarm. Is de buitensirene goed zichtbaar, dan heeft ze sowieso een preventief afradend effect.

Vraag meer info aan jouw lokale Security expert.

Recente blogberichten

Camera
16 juli 2018
Wat zegt de wet?
Lees meer
Oorzaken woningbrand
06 juli 2018
De 5 meest voorkomende oorzaken van woningbrand
Lees meer
08 juni 2018
Op vakantie? ontdek onze 6 tips voor een ‘no-tech’ inbraakveilig huis.
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.